72 óra kompromisszum nélkül

Háromnapos önkéntes ifjúsági akció Magyarországon és határon túl! A három történelmi magyar egyház szervezésében. Az akcióhoz minden október második hétvégéjén a Pilisi Ifjúsági Klub is csatlakozik!
Ebben a menüpontban a Pilisi Hajrá- akciójába tekinthetsz be, olvashatsz aktualitásokat, illetve csatlakozhatsz a legközelebbi akcióhoz! TÖBB VAGY, HA ADSZ!

A következő hajráig hátralevő idő:

Nap
Óra
Perc

 

Az akció pilisi szervezésében több mint 60 fiatallal együtt valósítjuk meg ökológiai (például faültetés, virágültetés) , szociális (például: idősek látogatása, óvodák látogatása)  és fejlesztői (például: kerítés festés, park eszközeinek felújítása)  projektjeinket. Az akció során Iskolai Közösségi Szolgálat órák gyűjthetőek, igazolunk.  Helyi koordinátorunk Pekker Mónika aki lelkesen szervezi évről évre az akciót! Amennyiben csatlakoznál és több információra lenne szükséged keresd elérhetőségeit a Kapcsolat menüpont alatt! 🙂 

Jelentkezés a 2022-es 72 óra Pilisi Hajrá csapatához

A regisztráció elindult! Jelentkezési határidő: szeptember 24! Az alábbi módokon adhatod le jelentkezésed a 72ora.hu oldalon! Várunk szeretettel! IKSZ órák igazolása lehetséges! 🙂

Jelentkezés saját projekttel

Ezt válaszd, ha a 72 óra keretében egy magatok által szervezett projektet szeretnétek megvalósítani. Itt a projekt részleteinek megadása után rögtön lesz lehetőség a csapatjelentkezésre is.

 
 

Teljes 72 órás projekt regisztrálása

Akkor válaszd ezt, ha péntektől vasárnapig tudtok önkénteseket fogadni és ez idő alatt szállást és étkezést is tudtok biztosítani számukra. Az ideális 72 órás projektben a fiatalok kicsit jobban megismerkedhetnek egy intézmény vagy szervezet tevékenységével, ezalatt akár többfajta önkéntes munka elvégzésével segítve azt.

Csapatjelentkezés teljes 72 órára

Ha így jelentkezel, vállaljátok, hogy péntektől vasárnapig részt tudtok venni a programon, és bizonyos távolságon belül utazni is tudtok. Cserébe a szállásról és az étkezésről a projektadó gondoskodik, és ti igazi 72 órás élményben részesültök!

Részidős projekt regisztrálása

Akkor válaszd ezt, ha a projekt csak egy-két napos, vagy ha mindhárom nap tudtok önkénteseket fogadni, azonban szállást és/vagy étkezést nem tudtok biztosítani számukra.

Korábbi pilisi akciók összefoglaló videói

Korábbi országos szervezésben elkészült kisfilmek

A Pilisi Hajrá 72 órás akció partnerei és támogatói

Pilis Város Önkormányzata